Rekenen, taal en spelling voor maximaal € 35

Het Momento dashboard voor leerkrachten is gratis beschikbaar voor alle scholen in Nederland. Kiest u voor de totaaloplossing van Momento, dan kiest u niet alleen voor het dashboard, maar ook voor de beste content voor uw leerlingen en (optioneel) snelle leerlingdevices voor de scherpste prijs. 

Voor een bedrag van maximaal € 35 per leerling per jaar krijgt u:

  • Een rekenmethode naar keuze (digibordsoftware, oefensoftware en toetssoftware)
  • Een taalmethode naar keuze (digibordsoftware, oefensoftware en toetssoftware)
  • Een spellingmethode naar keuze (digibordsoftware, oefensoftware en toetssoftware)
  • Gratis dashboard voor de leerkracht
  • Optioneel (tegen meerprijs) een Momento device naar keuze

U heeft de keuze uit methoden van Malmberg, Noordhoff Uitgevers, ThiemeMeulenhoff of Zwijsen.

Waarom maximaal € 35? Kan ik ook minder betalen?

Jazeker! Dit bedrag is gebaseerd op de actuele adviesprijzen en een combinatie van de duurste reken-, taal- en spellingmethode. In de meeste gevallen betaalt u dus nog minder! Uw schoolleverancier kan precies voor u uitrekenen wat u per leerling per jaar betaalt voor de door u gewenste combinatie, rekening houdend met uw schoolspecifieke korting.

Starten met meer of minder methoden is ook mogelijk

Voor het bedrag van maximaal € 35 heeft u reguliere software van een rekenmethode, taalmethode en spellingmethode naar keuze. Uiteraard kunt u ook met één of twee vakgebieden starten, of juist met meer dan deze drie vakgebieden. Wellicht bent u voor bepaalde vakgebieden al in het bezit van software of misschien wilt u klein en flexibel beginnen. Dat kan allemaal. Bij Momento betaalt u alleen voor dat wat u gebruikt. Vraag uw schoolleverancier naar een offerte op maat.

Wat betaal ik extra voor een Momento device?

Als u al leerlingdevices heeft, kunt u direct aan de slag. Heeft u nog geen devices, dan hebben wij een unieke aanbieding. Bij Momento kiest u zelf met welk device u graag wilt werken. U heeft de keuze uit tablets (vanaf € 50), Chromebooks (vanaf € 70) of Windows notebooks (vanaf € 90). Zonder ingewikkelde borgconstructies of zekerheidstellingen. Deze prijs komt boven op de € 35 die u maximaal betaalt voor de content. Klik hier voor meer informatie over de Momento Device Deals.

Met de Momento totaaloplossing kunt u digitaal instructie geven, oefenen en toetsen afnemen. Natuurlijk kunnen wij ook aanvullende materialen leveren, zoals verwerkingssoftware, verrijkingssoftware of boeken, schriften en mappen die bij een methode horen.

Wij nodigen u graag uit om een afspraak te maken met uw verkoopadviseur van Heutink, Reinders of de Rolf groep voor meer informatie en advies.