Kies zelf het device dat past bij uw visie op leren.

Het Momento dashboard biedt de leerkracht op elk device overzicht, inzicht en analyse. Of u het dashboard nu opstart vanaf uw tablet, laptop of mobiel. Maar een absolute voorwaarde om het maximale uit Momento te halen, is dat ook de educatieve content voor leerkracht en leerling snel en stabiel beschikbaar is in de klas. Wellicht gebruikt u al leerlingdevices in uw klas, maar misschien bent u nog op zoek, of wilt u elke leerling in uw klas op een device laten werken. Daarom bieden de Momento partners een speciaal voor het onderwijs geselecteerde lijn leerlingdevices tegen aantrekkelijke voorwaarden en prijzen.

Tablet, Chromebook of Windows Notebook vanaf € 50

De Momento devices zijn allemaal zeer geschikt voor gebruik in het basisonderwijs en hebben een scherpe prijs, zonder ingewikkelde borgconstructies of zekerheidsstellingen. Bovendien zijn de Momento devices, in combinatie met de software van de aangesloten uitgeverijen, uitwisselbaar tussen leerlingen. Welk type en welk merk het beste bij u past, hangt af van uw visie op (digitaal) leren en de manier waarop u werkt. Wij geven u graag advies.

Meer dan alleen een device

Kiest u voor een Momento device, dan krijgt u bovendien een aantal slimme features om uw content snel en eenvoudig op te starten. Dat maakt de device deal tot een totaaloplossing waarmee u een volgende stap kunt zetten in de digitalisering van uw onderwijs.

Inclusief de volgende features:

  • Basis digitale leer- en werkomgeving (MOO light of ZuluConnect) om content eenvoudig op te starten.
  • Toegang tot en koppeling met Momento dashboard.
  • Basispoort koppeling met aan Momento gekoppelde educatieve content.
  • Service en support op device niveau (garantie en servicedesk ondersteuning).
  • Instructie portal met handleiding/video uitleg over hoe device zelf op te nemen in het school netwerk.
  • 2 Jaar standaard garantie (carry-in of Pick- up and return afhankelijk van gekozen device), 3e en 4e jaar optioneel tegen eenmalige meerprijs.

De 7 garanties van de Momento Device Deals

De devices zijn te bestellen via uw schoolleverancier Heutink, Reinders of de Rolf groep en worden door de ICT partner van uw schoolleverancier geleverd. Voor meer informatie over de Momento Device Deals kunt u terecht bij de adviseur of de afdeling klantenservice van uw schoolleverancier. U kunt ook een bericht sturen aan info@momento.nl Wilt u weten of uw schoolinfrastructuur geschikt is om met Momento Devices te werken? Raadpleeg dan de checklist . De Momento helpdesk behandelt alleen (technische) gebruikersvragen m.b.t. het dashboard.