Een gratis dashboard voor alle leerkrachten


Het Momento dashboard is gratis beschikbaar voor alle scholen in Nederland. Nadat de ICT-coördinator in een paar korte, eenvoudige stappen het dashboard heeft geïnstalleerd, heeft het hele schoolteam direct toegang tot het dashboard. Als uw school al gebruik maakt van oefen-, verwerking- en/of toetssoftware, dan zullen de leerlingresultaten vanaf dat moment ook direct zichtbaar worden in het dashboard. Hier hoeft u niets voor te doen. U blijft werken met de reeds aangeschafte, vertrouwde methoden maar krijgt als extraatje namens de schoolleveranciers en uitgeverijen een overzichtelijk dashboard kado!

Werkt u school nog niet met educatieve oefen-, verwerking- en/of toetssoftware,  dan zal het Momento dashboard logischerwijs ook geen resultaten tonen. Als u wel overweegt om te starten met digitaal leren, dan maken de Momento partners het mogelijk om laagdrempelig, flexibel en betaalbaar te starten met één of enkele vakgebieden. Zij helpen u bij het maken van een gedegen keuze voor het softwarepakket wat het beste bij uw visie en werkwijze past. Vervolgens betaalt u uitsluitend voor die onderdelen die u ook daadwerkelijk wilt gaan gebruiken. Is dat duur? Nee! 

Met de Momento totaaloplossing kunt u digitaal instructie geven, oefenen en toetsen afnemen. Natuurlijk kunnen de Momento partners ook aanvullende materialen leveren, zoals verwerkingssoftware, verrijkingssoftware of boeken, schriften en mappen die bij een methode horen. Wij nodigen u graag uit om een afspraak te maken met uw verkoopadviseur van 

Heutink,

Reinders 

of

 de Rolf groep 

voor meer informatie en advies.